Стил

(фото) PromoItalia го прослави вториот роденден

Вчера во просториите на PromoItalia се прослави нивниот втор роденден.
Насмевки, искрени честитки, и позитивна енергија беа клучот на одличната забава.

Многу јавни личности беа дел, кои уште од самиот почеток знаат за квалитетот на работата на овој anti anging центар.

18403554_10210421175020715_5712643617849986087_nОлгица Стојмирович покрај што е жена со претпознатлив стил, сепак нејзиниот успех во работата зборува многу повеќе за неа, како доказ за тоа е и благодарницата од Европскиот Институт за менаџмент,право и дипломати.

Уште еднаш ќе им посакаме многу поголеми успеси, многу родендени и вакви забави!
А доколку сакате да ѕиренете дел од атмосферата, гледајте ја новата емсиија утре во 17:00ч на Телевизија Сонце!