Љубов и Секс, Стил

Шест причини зошто треба да имате момче ПОЖАРНИКАР

Пожарникарите се истренирани, да решаваат проблеми, храби се, а да не збориваме за тоа колку знаат да бидат згодни.

164778726ea70e1faa567291571f85fa

Пожарникарите се и мораат да бидат секогаш во добра форма
Не е ни чудно зошто во календарите ставаат разголени пожарникари. Па така не е ни чудно што ги стваат во сенка дури и најзгодните модели.

Уста на уста е обврска. 
Тука веќе знаете на што мислиме, дури и покрај тоа што се истренирани за брза помош.

33484DA500000578-3545058-image-a-15_1460943613948

Која жена не сака маж во униформа? 
Униформата за жените претставува сигурост и на некој начин мажот кој ја носи е по првлечен, бидејќи самата униформа го прави храбар!

Навикнати се да се соочуваат со тешки ситуации. 
Ако веќе има сила да влезе во зграда која е во пламен, сигурно нема да му биде тешко да се соочи со проблемите во врската.

Повеќето од нив знаат да готват.
Уште една работа привлечна за жените е мажот кога готви во кујна.

Сакаат животни.
Неколку студии покажуваат дека луѓето кои сакаат или чуваат животни се посособни да ги исполнат своите амбиции.