Вести

Прво па машко: Катарина Ивановска стана мајка

Нашата најпозната манекенка, Катарина Ивановска, стана мајка.
Бебето е машко, а ние му ја посакуваме сета среќа на овој свет. Нека е жив и здрав Вања!