Музика

Слаткар станува терорист, и се сели во Куба!

Во новиот видео запис Слаткар најавува дека ќе стане терорист!
18740217_1324767964225432_5594152076072582286_n

Причината за оваа одлука е нормално поради убавата девојка од спотот.

„Ја ќе бидам терориста пошто ти си бомб, бомб,бомба…“

Уживајте во новиот хит!