Вести

Ако ви треба електричар, барајте те го чичко Диме!

Во Скопје има многу луѓе кои бараат помош, често ќе ги сретнете во кафичи како ви нудат картички дека се слепи или глуви, но во овој случај, чичко Диме, бара работа.

Доколку имате потреба од електричар, јавете се кај него!