Музика, Фото и Видео

Влатко Илиевски и Божидара Симеонова со нов ХИТ!

Влатко и Божидара со нова и песна и видео запис. за АНГЕЛУ МОЈ, која премиерно ја извадоа на Бугарскиот музички  фестивал.

Музиката е на Григор Коприв, Аранжманот на Владимир Дојчиновски – Дојчин, а текстот е на самиот Влатко.
Спотот е изработен од Генерал Продукција.