Стил

БОКИ 13 ЌЕ СТАНЕ ТАТКО НА ТРИ ДЕЧИЊА

На денешната седница на Меќународниот сојуз, како претседател Боки 13 на јавноста и ја соопшти неговата најголема животна одлука. ЌЕ СТАНЕ ТАТКО, и тоа на три дечиња.

Боки оваа вест ја сподели и на социјалните мрежи.
БРАВО БОКИ!