Мода

ЉУПКА МИТРОВА ВО БИКИНИ 👙 НА FASHION TV 💎

Најпознатата македонка Љупка Митрова од вчера може да ја гледате и на FASHION TV.
Таа во новата реклама, снимана од ЗОНДЕ ја претставува новата колекција на бикини на познаиот бренд Duki Daso.

Уживајте во убавината на нашата Кралица на модата!

Previous ArticleNext Article