Нега и убавина

Олгица Стојимировиќ, ви ја открива тајната на нејзиниот изглед

Олгица Стојимировиќ, не е само сопственик на PromoItaliа anti-aging центарот во Скопје, туку е и е амбасадор на убавината, на вечната младост, синоним за успешна и негувана жена.

13466442_10207718807823224_85925119992365542_n

Сакајки да помогне на сите жени кои ја прашуваат кој е нејзиниот рецепт за убавина се одлучи да сподели на својот фејсбук профил, што е всушност она што ја одржува во форма и покрај сите обврски.