Стил, Фото и Видео

Анди Дреа, ви ја преставува Холандија (видео)

Да патуваш, значи да живееш. (Hans Christian Andersen)

Анди Дреа, неодамна ја посети Холандија. Нејзиниот престој во земјата на на лалињата, а воедно и најголемиот извозник на пиво во светот е инспирација за ова дело.

Сета убавина која оваа земја им ја нуди на туристите, но и на своите граѓани, Анди ви ја пренесува преку својот објектив, преку своите доживувања.

Не чекајте, пакувајте се и доживејте ја и вие оваа убавина…