Стил

Никогаш доволно: ОЛГИЦА СТОЈИМИРОВИЌ СЕ ЗАКИТИ СО УШТЕ ЕДНА ДИПЛОМА

Always stay gracious, best revenge is your paper
– Beyoncé

Сопственишката на ААЦ PROMOITALIA, Олгица Стојимировиќ не само што е убава, туку таа и ужива во надоградувањето на своето знаење и вештини.

Таа овој пат на својот ѕид си ја стави и последната добиена диплома од  Европскиот Институт за Менаџмент, Право и Дипломатија, “Емпатија и Храната како лек”.

Воедно како доказ дека паметот и убавината одат заедно се и предходните признанија во нејзино име од страна на овој институт и Ценатрот PROMOITALIA со седиште во Милано.