Љубов и Секс

Неколку работи кои мажот ги прави иако ве сака!

Неколку работи кои мажите ги прават, иако силно се заљуени во вас. 

 • После вечерата, ги става нозете на маса, и отвара пиво.
 • Нема да инсистира на секс, ако му кажете дека сте уморни. Иначе. Сака.
 • Кога ви се менува, расположениот тој ќе излезе од дома, и ќе се врати тогаш кога вие повторно ќе бидете способни за соживот.
 • Тешко му е да работи прекувремено, не е платен за тоа, а и шефот е кретен.
 • Кога сте сами, не се чувствувате осамено, бидејќи неговите чорапи се покрај вас. На подот.
 • Кога сте вознемирени, тој ќе направи се да ве смири. Ќе ви понуди чаша ракија.
 • Ако пропушил ваш повик, кога ќе дојде дома ќе ви каже дека го слушнал телефонот.
 • Кога оди на службен пат, тој е на службен пат. И нема намера и вас да ве носи.
 • Убава сте му без шминка. Но сепак ставете малку пудра кога одите меѓу луѓе.surprise_seks_in_water_photobombed3
 • Не му смета ако го гризнете за врат. Се додека не го гребете по грб.
 • Нема да ви донесе букет цвеќе, бидејќи за него тоа е фрлање пари. Но затоа би ви донел четвртина од вашиот омилен бурек.
 • Ниту кога е здрав, ниту кога е болен, не дозволува да пиете од неговата чаша. Купете си сами ракија ако ви се пие.
 • Секогаш ви се обраќа со оној сладок надимак, а тоа е најчесто: „ДОЈДИ, ВАМО!“
 • Секогаш е спремен да оди со вас во шопинг. Ќе седне во најблиската кафана, и ќе ве чека со часови додека пазарувате.
 • Ќе ве изненади со карти за концерт. Но ќе инсистира со вас да дојде некоја другарка, мајкави, кучето… било кој… само тој да не мора да доаѓа!
 • Ви дава комплимети пред другарите. „Драга никој, не носи пиво од фрижидер, како ти!“
 • Кога ќе почнете да го распрашувате за неговите чуства, тој ќе прдне!
 • Никогаш нема да ви рече да правите нешто што не сакате, освен во случај на анал, чистење и слично.
 • Навечер ве гали да ве успие, наутро ве штипе за брадавица да се разбудите.
 • Не дозволува сами да ја чистите куќата. И нема ништо пртоив да ја викнете пријателката да ви помогне.
 • Кога искрено разговарате, тој пак ќе прдне!