Стил

?Ова се БРЕНД-АМБАСАДОРИТЕ на PromoItalia Anti-Aging центарот ?

Секој светски бренд има свои амбасадори, познати личности кои го претставуваат брендот и неговите услуги.
Anti Aging Center by Promoitalia, веќе за неколку месеци ги собра најпознатите луѓе од нашата сцена. Како што велат амбасадорите, ги привлекол квалитеот на услугите на овој центар како и секогаш насмеаниот тим, кој неуморно веќе две години постои во нашата земја.

Прифатив да бидам амбасадор, бидејќи се професионални, знаат да ги почитуваат своите клиенти, воедно и процедурите кои ги имаат, даваат резултат и по првиот третман. – вели Зои Блаж

Capture

Преубавта спикерка на вести Татјана Стојановска е исто така дел од амабасадорите, сега знате од кој е виновникот што така негувано изгледа.

Водителката на Муабетиме, Елена Андоновска гордо, како нивен бренд-амбасадор ја искажа својата благодарност кога на социјалните мрежи објави фотографија на која откри кој е тимот кој се грижи за таа да биде постојано негувана.

 

Пејачката Елена Петреска исто така со својот потпис се заблагодари на PromoItalia, за довербата. Нејзниниот колега Александар Тарабунув исто така е еден од амбасадорите.

Колегите од утринската програма на Канал 5, Јелена Спенџарска и Ване Маркоски знаат да ја проценат квалитетната и професионална работа на првиот ваков центар кај нас.

Но, тука не застанува ширењето на овој бренд кај нас.
А не ги заборавајте одличните попусти за овој месец. 
21105585_1453313811411561_2069068248687518561_n