Стил

Овие наши жени се МОЌНИОТ ГЛАС на нашето опшество

Таа бизнис жена, нејзиниот тим е составен од докторки и графички дизајнерки,  нејзината пријателка е позната водителка.
Сите заедно се кралици, жени успешни во својата работа бидејќи секој ден го прават она што го сакаат, за кое имаат страст.

„Ги сакам моите пари онаму каде што можам да ги видам – висејќи во мојот плакар.“
-Кери Бредшо

Дел од тимот на PromoItalia, сопственичакат Олгица Стојимировиќ, и водителката Јелена Спенџарска го искористија неработниот ден, и интернациналниот ден на девојките за одличен шопинг во Солун.

Олгица го донесе кај нас првиот antiaging центар, ги доведе најуспешните жени во својот тим, и изгради една империја за убавината на жената. Ни покажа дека негуваната жена, е убава жена. Водителката Спенџарска, од мало девојче, со големи сониште, во друг град, успеа да се изгради себеси во силна личност и покрај сите непријатни случки.

„Не заборавајте најпрво да се заљубите во себе!“