Книги, Концерти / Настани

📚ПРОМОЦИЈА на ЧЕТВРТИОТ дел од КОЛЕКЦИНЕР на Драган Таневски📚

Еден од омилените македонски автори, Драган Таневски го издаде и четвртиот дел од КОЛЕКЦИОНЕР.
Книга која многу читатели позитивно ја отценија, па дури и ги објавуваат неговите цитати на социјалните мрежи.

Четвртиот дел на КОЛЕКЦИОНЕР ќе има своја промоција во МКЦ на 24.10.2017 (вторник) со почеток во 19:00ч. Влезот е слободен за сите оние кои сакаат да го посетат овој настан.

ЛИНК ДО НАСТАНОТ

 

Previous ArticleNext Article