Стил

Љупка Митрова – Македонка во Малта, со Кубански стил

Нашиот топ модел Љупка Митрова, која ги освојува светските метрополи со своите фотосесии, овој пат ќе ја именуваме како КУБАНСКА КРАЛИЦА.

Таа пред неколку дена замина на одмор во Малта, но и од тамо ни прака топли поздрави со својата убавина и со својот сензибилитет како може да се биде се она што сте посакувале, па дури и повеќе од тоа.

После сите нејзини успеси во светот на модата и фотографијата сигурни сме дека ќе се солжите со тоа дека нема поубаво девојче од Македонче.