Музика

Видео: Виктор Апостоловски се враќа со нов стил и хит песна

По долга пауза Виктор Апостоловски повторно се враќа на македонската музичка сцена. Но овој пат, со еден различен стил, и тоа повеќе од успешен во комбинација на два музички жанрнови, од еден артист. Како што и самиот кажа песната е снимена во еден здив, и има одличен ритам.
Слушнете ја неговата нова песна, и погледнете го видео записот.