Вести

ЗБОРОТ НА ДЕЛО: Саша Богдановиќ со подароци за граѓаните на Општина Центар

Новиот градоначалник на опшитна Центар Саша Богдановиќ, е нецела недела на оваа функција, а веќе почна да ги исполнува своите ветувања.
Имено, граѓаните на Општина Центар добија подарци со кои ќе придонесат за општината.

Станува збор за насад на Бор, и тоа по едно за секој член од семејство.
22709638_10155973914347268_1881381182_nГраѓаните пријатно изненадени од оваа постапка на новиот градоначалинк објавуваат слики на социјалните мрежи, благодарни дека го направиле вистинскиот избор, што го дале својот глас за Саша.
22709752_1964188830536907_2010490856_n