Вести

Видео: Како се прави Кокаин

Горднон Рамсеј е британски Тв-Водител и шеф, ве носи директно во шумите во Колумбија каде може да го видите целиот процес на правење кокаин.

Погледнете го видеото, како еден лист станува најскап прав.