Вести

Без причина но со повод: Авто клуб од Скопје во посета на домот за деца без родители „11 Октомври“

Без причина, но со повод да ги израдуваат децата од домот „11 Октомври“, авто клубот Extreme-Power City ги посетија и им приредија разни забавни игри.

Со нив се дружеа, неколку часа, но и ги наградија со благодарници и медали.
Овие дечиња заслужуваат секој ден да бидат насмеани.

Сите деца, особено момчињата беа пресреќни кога ги гледаа овие моќни автомобили, се фотографираа со истите и уживаа во ентериерот, исто како оние што ги гледаат во филмовите.

БРАВО ЗА ОВИЕ МОМЦИ КОИ ЗНААТ КАКО ДА ГО РАЗУБАВАТ ОВОЈ ВРНЕЖЛИВ ДЕН!
22687851_589595081234987_906290413769363771_n

Previous ArticleNext Article