Концерти / Настани, Стил, Фото и Видео, ШОУ БИЗЗ

ГАЛЕРИЈА: Зимска Бајка за децата од СОС Детското Село

Овој пат тимот на првиот anti-aging центар и неговите бренд амбасадори, организираа афтерворк забава со хумантиарна цел. И со тоа ја поместија границата на ваквите петочки забави.

24232951_1538201866256088_523018998034237058_n

Олгица Стојимировиќ, е жена која својот успех сака да го подели со сите околу неа, со сите хумани луѓе, затоа што среќата е поголема кога се споделува.
Таа и нејзиниот тим, повеќе од успешно ја организираа оваа забава, а средствата се наменети за децата од СОС Детско Село, ќе бидат искористени за нивно предновогодишно патување, кое ќе го паметат.

24129967 1538202202922721 5927108199774442075 n 24058994 1538204089589199 7735611814489847595 n 24177101 1538202199589388 8578929199140921307 n 24174467 1538202349589373 4223071183548434320 n 24176745 1538204169589191 8131968391661018464 n

На сцената од оваа Зимска Бајка, во Дисктрикт бар, застана повеќе од познати ТВ Лица и музички ѕвезди, како  Татајана Стојановска, Елена Андоновска, Ване Марковки, Елена Петреска, Андреј од ДНК, Даниел Кајмаковски,  Александар Тарабунов, Симона Петревска, Мартина Димоска и други.

24232562 1538202459589362 2917162774183604989 n 24176881 1538206102922331 7946849402900493718 n 24174437 1538202592922682 3480485271444249860 n 24296372 1538206369588971 8661139679316891100 n 24231876 1538204389589169 4631302129730154876 n 24131578 1538206099588998 7366710660999422995 n

Беа доделени подароци и вредносни ваучери за сите присути гости, кои беа дел од ова незаборавно предновогодишно дружење.

24176850 1538202356256039 7392789487817057054 n 24177114 1538201876256087 4680887156995719380 n 24231877 1538204852922456 1083032746104763014 n 24174444 1538204469589161 4943893527403727044 n 24058950 1538202882922653 7015482929962771454 n 24231979 1538206266255648 7839827195181405594 n 24176652 1538202872922654 4188769686777829239 n 24312661 1538202752922666 8035274391296244574 n 24232796 1538202449589363 4467333289113203765 n 24176745 1538204169589191 8131968391661018464 n (1) 24232689 1538206039589004 8396213105377482300 n

„Им благодарам, на мојот прекрасен тим, на моите бренд-амбасадори, ви благодарам и вам, кои оваа зимска бајка, и оваа година ја посветиме оваа на најискрените насмевки и најтоплите прегратки, на дечињата од СОС Детското село“ – Изјави Олгица Стојимировиќ, сопственичка на PromoItalia. 

PROMOITALIA и оваа година ја покажаа хуманата страна на ниваната мисија!