Љубов и Секс

? Топ 10 најдобри мелодии за водење љубов ?

Зимата е како создадена за гушкање со партнерот, за романтични викенди во планина, за водење љубов покрај каминот…
Затоа ви предложуваме Топ 10 мелодии за одлично уживање во зимските денови или ноќи.