SNAP-ВЈУ, Фото и Видео, ШОУ БИЗЗ

SNAP-вју со Олгица Стојимировиќ: Предизвик ми е да отворам уште еден центар за да имам конкуренција

Оваа успешна жена, ја препознавате каде и да ја сретнете. Но нашата Олгица Стојимировиќ или како што милуваат да ја викаат најблиските Оле, е само пример, како скромно, и со јака штикла секоја жена може да си го оствари својот сон.
25463777_10212105584609902_181849614_nЗатоа и сакавме нашата #bosslady да ја запознаеме, малку подобро бидејќи никој не ја познава најдобро и ја предизвикавме во домашна атмосфера после работа, да направи едно snap интервју во кое нормално одговара на неколку прашања со тоа што прво и доаѓа на ум, и нормално Оле, радосно го прифати овој #challenge.