Музика

Без плачење и паѓање на колена: Огнен Здравковски го освои жирито на Ѕвезде Гранда

Огнен Здравковски во првиот круг ја испеа „Тајно Моја“, на Тоше Проески, за што доби три гласови. Потоа го испеа хитот на Здравко Чолиќ „Звао сам је Емили“ и ѕидовите продолжија да паѓаат. На крајот го имаше максимумот од седум гласови.

40c1259ea5e0d63e51c3894db9106eb607d9fe2d

Продукциското жири му го честита одличниот настап и поминувањето во следниот круг.
Воедно Огнен и пред две години беше дел од аудицијата на ова шоу, каде што кажа дека само вежба да се покаже во најдобро светло.