Вести, Фото и Видео

Жаре ќе ви објасни кој е балканскиот Волтер Вајт

Кога Жаре во својата емисија Еден на Еден објаснува дневни настани тоа обично оди со Инстаграм зумот.
Видете го подоле видето во кое тој откирва кој е балканскиот Волтер Вајт, т.е Ел Чапо или Пабло Ескобар, поточно станува збор за неодамна уапсениот Милан Зарубица.