Вести

Ограбена куќата на новинарот Томислав Кежаровски

Утрово, е ограбена семејната куќа на новинарот Томислав Кежаровски. Неговата сопруга Марина објави на својот фејсбук профил. Од првичнте сознанија се вели дека се украдени два лаптопа и мобилен телефон со германски број на новинарот Кежо.

Capture

Полицијата, работи на откривање на сторителите.