Мода, Стил

Еднаш и засекогаш научете ги овие модни правила

Дозволени се отстапки во облекувањето, но постојат правила кои се како божји заповеди во модниот свет. Па запомнете ги и научете ги еднаш и засекогаш. 
preview-19193360-650x341-98-1517329123

1 Одберете еден адут кој го покажете. Отворено деколте и разголени нозе, се премногу вулгарен изглед.19192960-12166310-5-1-0-1516954107-1516954110-1500-1-1516954110-650-04f9ebaa03-15173291232. Чорапите треба да се високи. Така што кога седнувате, нема да се гледа гола кожа. 19192610-12191710-13-0-1516956981-1516956984-1500-1-1516956984-650-04f9ebaa03-15173291233. Вашиот ремен треба да е иста боја со чевлите. 19192760-12184460-10-0-1516956135-1516956138-1500-1-1516956138-650-04f9ebaa03-15173291234. Вратоврска се носи само доколку носите палто
19192910-12169760-6-0-1516954493-1516954495-1500-1-1516954495-650-04f9ebaa03-15173291235. Должината на вратоврската треба да е до коланот.
19193010-12152910-4-0-1516951969-1516951973-1500-1-1516951973-650-04f9ebaa03-15173291236. Повеќе од 2 парчиња накит ве прави да изгледате како накитена елка. Бидете умерени за да бидете впечатливи. 19193060-12147660-3-0-1516951091-1516951096-1500-1-1516951096-650-e9abd2f1ec-15173291237. На кошула дозволено е само да раскопчате 2 копчиња. 19193110-12167310-2-0-1516954180-1516954182-1500-1-1516954182-650-04f9ebaa03-1517329123
8. На палто средното копче СЕКОГАШ е закопчано, првото по избор, а последното НИКОГАШ.19193160-12910810-07-0-1517212601-1517212606-1500-1-1517212606-650-04f9ebaa03-15173291239. Ако кошулата е во панталони ОБАВЕЗНО носете ремен.
19192860-12178960-7-0-1516955583-1516955586-1500-1-1516955586-650-04f9ebaa03-1517329123