ШОУ БИЗЗ

Љупка Митрова ПОСИЛНА ОД БИЛО КОГА

Навикнавме нашиот познат модел Љупка Митрова, да ја гледаме во различни издаија, таа сака и знае како да ги склопи и најпровокативните комбинации, а сепак да изгледа отмено.

26231726_1996411657239902_8440913304528031107_n

Сите знаеме дека хеланките не знаат да ги сокријат маните.
Очигледно моделот нема таков проблем. Па за својата нова соработка таа се одлучи за спортска опрема.

27867189_2008524202695314_7054130001078229143_n