Книги, Концерти / Настани, Култура

Пеперутката на Сашо Трајчев ги огриза крилјата во Јавна Соба

Во пријатна атмосфера, среде Јавна соба вчера вечер Пеперутката на Сашо Трајчев ги огриза своите крилја и беше промовирана за сите љубители на поезијата. 
28577006_1716366298424516_6112383192633704448_n

Вечерта започна со пријатна музика, млади виолинистки ја подреваа атмосферата. Како колега во пишаното слово, Игор Џамбазов ја отвори промоцијата со свој став за ова дело.

Пријатели, роднини, познаници, беа воудушевени од секој збор кој Сашо го внел, ја разбираа секоја негова емоција, и не останаа рамнодушни да не ја купат книгата, во која сигурно ќе уживаат секој момент.

28575667 1716352868425859 7378886838255091712 n 28378585 1716346931759786 8334890324337885184 n 28577116 1716346551759824 6454470891014193152 n 28277369 1716351408426005 6612203857017569280 n 28471693 1716349665092846 3461740359220985856 n 28468764 1716354201759059 4035104594722816 n 28576124 1716352585092554 6831782814485053440 n 28279290 1716351601759319 8360902888255389696 n 28279681 1716355398425606 2318187483956772864 n

Топло ви препорачуваме што побрзо да потонете во оваа приказна.