Љубов и Секс

Неколку ДОБРИ причини да имате момче КАМИОНЏИЈА

Доколку вашиот партнер е камионџија очигледно е  идеализирањето  на однесувањето на другиот, што води до подлабоко чувство на интимност. Ова е само една причина зошто да имате момче кое е камионџија.
258297d1959f093dabdd4d36c13dc99c

Ги вреднуваат моментите поминати заедно. 
Кога сте во врска, често заборавате да им дадете значение на малите моменти, на оние спонтани прегратки, или пак на бакнежот за добро утро. Додека пак додека некој не физички присутен секогаш кога ќе си дојете од работа, прави да размилувате за сите тие моменти и да им го вистинското значение.

Знаат дека комуникацијата во врската е најважна. 
Секогаш кога разговарате, вие на вашата врска и поставувате поцврсти темели. Бидејќи што друго и би правеле преку скајп?

eab119e8e62f5956ad4f0aa8c158df84

Планирањето на состаноци
Камионџиите се луѓе кои имаат цел, и се полни со адреналин. Како девојка или сопруга вие мора да го разберете функицонирањето на неговиот мозок. Па според ова веќе знаете дека секое ваше видување ќе биде нова авантура, со што ја освежувате вашата врска постојано.

4f003dd52bad3bee80d5c33853b3fdda

ДОВЕРБА
Според истражувањата двојките кои имаат врска на далечина имаат поголема доверба. Нивниот основ е таков. Вашиот партнер има за цел да стигне од точка А до точка Б и назад, а како што кажавме и погоре неговиот мозок е фокусиран на целта. Тие не дозволуваат никакви дистракции што би им ја нарушиле “играта“.

Самостојни се
Овие мажи се научени да се грижат за себе. Со тоа што вие никогаш нема да се почувствате дека мора да му зготвите, да го исперете или испеглате. Тие се навикнати сами да си ги завршат овие работи, и ќе имате повеќе слободно време за вас.