Вести

Великанот Гоце Тодоровски се пензионира

Еден од легендарните глумци на овие простори, Гоце Тодоровски вчера вечер ја одигра својата последна претстава. 
Посителите со грмогласен аплауз го поздравија по завршувањето на претставта. По одржаниот говор Тодоровски одржа говор, и се поздрави со своите колеги.
maxresdefault-825x510

Неговата колешка Душица Стојановска Настовска сподели фотографија на социјалните мрежи со која укажува на неговата големина како актер, надевајќи се дека ова нема да биде негова последна улога.