Вести

Анета Молика на отварањето на нов ресторан во Пештани

За сите гурмани и љубетели на добрата музика, на 1 јуни во Пештани, Охрид се отвара нов национаен ресторан.
28166518_10155355048341662_618076276721736343_n

Изминитаниве 14 години Сендвичарите „Вили“ се водечки бренд за брза храна во главниот град. Но тоа не е доволно за ваков успешен бизнис на остане само во Скопје.31189737_1920999424578443_9210836039718925117_nТргнувајќи од тој аспект „Вили“ отвара нов национален ресторан во Пештани, Охрид. Каде сите присутни  на денот на отварањето ќе ги забавува Анета и група Молика, покрај охридското крајбрежје, со почеток од 19 часот.32938347_1948850915126627_1811245780976009216_nВоедно изминатиов период Вили како бренд се прошири и во други градови како, Битола, Гевгелија, Авто-Камп „Градиште“ – Охрид, Струга и Кавадарци.