Вести

Anti-aging центарот на PromoItalia во Скопје генерален застапник во регионот

Еден бренд, низ 32 земји во светот, со 25 производи, и една филозофија, кој веќе три години постои и на нашиот пазар, благодарение на Олгица Стојимировиќ и нејзиниот anti-aging, сега е генерален застапник застапник за сите производи и машини на Promoitalia Group Milano за балканот.
34690231_1718489468227326_3696387363337928704_n

За сите дополнителни информации и цени контактирајте не на contact@antiagingcenter.mk