Култура, Филм, ШОУ БИЗЗ

Селин Дион: Рене е единствениот маж кој сум го бакнала

345362-selin-dion-ostana-i-bez-soprugot-i-bez-bratot-81339

Канадската пејачка Селин Дион во интервју за Си-Би-Ес открива дека нејзиниот починат сопруг Рене е единствениот кого го сакала и сите нејзини страстни искуства биле со него.

– Пред да не напушти на сите ни беше премногу тешко. Мене посебно, но и на моите деца, да гледам како човекот на мојот живот секој ден полека умира. Кога замина, тоа беше и олеснување. Тој беше единствениот маж кој сум го бакнала и кого го сакав, изјави Дион.

Рене Анжелил, со кого Селин има три деца, 15-годишниот Рене Чарлс и петгодишните близнаци Нелсон и Еди, почина на 73-годишна возраст. Тој повеќе години се бореше со ракот.

– Човекот на мојот живот беше мој партнер и бевме како едно. Затоа кога престанаа неговите страдања си реков себе си: „Тоа е во ред и не треба да се мачи“, истакна канадската пејаќка, откривајќи дека не гледа повеќе можност повторно да засака некого во иднина, бидејќи нејзиното срце е со Рене